01. Προφίλ της εταιρείας

Λίγα λόγια για μας…

επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην πώληση και υποστήριξη συστημάτων αυτοματισμού, IoT και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στον Ελλαδικό χώρο.  Παράλληλα, η εταιρεία εξειδικεύεται σε εφαρμογές σχετικές με την ηλεκτρονική παρακολούθηση στόλου και την έκδοση εισιτηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για τη βέλτιστη λειτουργία της η επιχείρηση διαθέτει:
·        Oργανωμένη αποθήκη εντός των εγκαταστάσεών της για την άμεση αποστολή των προϊόντων στους πελάτες της.
·        Ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, διαθεσιμότητα, τιμές και δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να θέτει ηλεκτρονικά τις παραγγελίες του και να ελέγχει την πορεία εξέλιξής τους. Η εφαρμογή διαθέτει εξατομικευμένη πληροφόρηση για οικονομικά θέματα και ιστορικό παραγγελιών.
·        Εξειδικευμένο προσωπικό για τη σχεδίαση των βέλτιστων λύσεων  σε συνεργασία με τους συνεργάτες (pre-salessupport) και τεχνικό τμήμα για την κάλυψη τεχνικών θεμάτων.
·        Συνεργασία μακράς πνοής με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού για την επιλογή και τον διαρκή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της.
·        Οργανωμένο τεχνικό τμήμα, για την πλήρη κάλυψη των πελατών της.
·        Η εταιρεία έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ISO9001:2008
– See more at: https://citysense.gr/
Η εταιρεία μας από την ίδρυσή της επενδύει στις μακρόχρονες και διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της έχοντας ως  θεμελιώδεις αρχές την αξιοπιστία, την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό. Η στόχευσή της είναι η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και η αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

02.Welcome to our website

03. Τεχνικό τμήμα